Abonnera på en hästtransport

Ett flexibelt och tryggt abonnemang - för dig och din häst

Visste du att du kan välja att ha din hästtransportlösning som ett abonnemang? Ett tryggt och flexibelt sätt att prenumerera på ett hästsläp eller hästlastbil. Tryggt med stadig och förutsägbar ekonomi och flexibelt för att du kan byta lösning om dina förutsättningar skulle ändras.

hastslap hastlastbil girl scaled

Månadskostnad

Med ett abonnemang för hästtransport får du en månadskostnad utan kontantinsats. 
Välj mellan ett 36 månaders abonnemang eller ett med 3 månaders uppsägningstid.  

Ta en titt på våra våra olika modeller och skicka oss en förfrågan när du hittat något som du gillar.

 

4V9A8280 1

Problemfritt och tryggt

Våra produkter uppdateras samt servas enligt Umesläp originalservice. I och med det kan du vara trygg med en fungerade och säker hästtransport när du behöver den.

Om behovet skulle ändras finnas möjlighet att byta från ena modellen till den andra.

winter night

Miljövänligt och cirkulärt

Med ett abonnemang så gör du också en insats för miljön då alla våra fordon tillverkas med syftet att du ska kunna förflytta dina hästar med så låg miljöbelastning som möjligt.

Dessutom är vår ambition att 100% av materialet i alla våra uttjänta produkter ska återvinnas till förmån för nytt material.

Hästtransporter med abonnemang

Alla våra hästsläp och hästlastbilar går att få med abonnemang.
Ta en titt i vårat sortiment och se om du hittar något som passar dina behov. Vi hjälper dig att hitta en transportlösning som är skräddarsydd för dina behov. 

Skicka förfrågan

Fyll i formuläret och välj vilken modell du är intresserad av så hör vi av oss till dig.

Umesläp är i en expansiv utvecklingsfas.Marknaden sätter ett högt tryck på våra produkter och vi har därför bestämt oss för att möta detta behov. Under 2020-2021 investerar vi bland annat i ny teknik som materialval, monteringsteknik. Allt för en mer effektiv, säkrare produktionslina med fokus som gör produkten än mer cirkulär med hjälp av materialval som bland annat gör att produktens låga vikt bidrar till mindre klimatpåverkan, samt att kvalité och arbetsmiljö sätts i fokus.Vi är därför glada att jordbruksverket är med och stöttar oss i vår satsning.