Ume Light-2

Köp från 894 000kr eller 8 567kr/mån
Begär offert   Välj utrustning  

Maximalt med plats för packning

Kupé
Du sitter högt i den bekväma förarstolen med full kontroll över lastbilen och trafiken. Ume Light-2 har inget baksäte, den erbjuder istället ett stort packutrymme bakom stolarna i hytten. Som standard levereras hästlastbilen med en singelstol för passageraren, men den går att utrusta med en soffa utan extra kostnad vilket innebär att två passagerare ryms.

Kaross
Lastbilens skåp är tillverkad i aluminium och sandwichelement på liknande sätt som våra släp. Det ger stora utrymmen, låg vikt och hög lastkapacitet.
Den starka och stabila konstruktionen borgar också för att din häst åker så säkert som möjligt. Lastbilen har i sitt standardutförande vita ytterväggar och tak.
Tillsammans med den inbyggda isoleringen ger det en behagligare temperatur, både under varma sommardagar och kalla vinterdagar.

Inredning
Ume Light-2 har en traditionell inredning med foderbord samt foderduk med ett 50 centimeter längre packutrymme längst bak, jämfört med Ume-Light-1 på totalt 132 cm. Det innebär att t.ex. travtränaren kan i vissa fall ges möjlighet att rymma sin sulky där. Då hästen åker baklänges blir den mindre känslig för bromskrafterna.

Chassi
Ume Light-2 bygger på ett chassi från nya Renault Master. Du kan också koppla på ett släp bakom Ume Light-2, för att få med ytterligare en häst eller två.

Priset på Ume Light-2 beror på hur du utrustar den. Det gör du på sidan ”Bygg din lastbil ”.

Välj till extrautrustning utifrån dina och hästens behov.