Fräschare och säkrare Umesläp 2013

Här på Umesläp förbättrar vi ständigt våra hästsläp, utifrån önskemål och synpunkter från er ägare och kunder. Exempelvis så byter vi färg på slitskydd och innerdörrar i vagnen från vit till svart plywoodlaminat. På så sätt kommer inte smuts att synas lika bra och vagnen därför kännas fräschare.

Apropå fräsch så kommer hästar som åker i 2013 års modell att få ta del av en optimal ventilation. Vi har i praktiska försök mätt luftgenomströmningen i våra släp. Detta resulterade i att alla modeller får en ventilationskåpa på överluckan.

Nu är ventilation i hästsläpen anpassat till hästens behov av stor luftvolym utan att utsättas för drag. Till ventilationsförbättringen hör också en vindavvisare till de skjutbara fönstren, som minskar bullret från fartvinden.

På hästtransporterna B50 och B45 där hästen går in respektive ut genom frontluckan har vi höjt takhöjden med ytterligare 10 cm, efter önskemål från kunder.

Utåt sett kommer 2013 års förbättringar av våra hästtransporter att märkas även på följande saker: nya, delvis reflekterande dekaler och hästtransport-dekal, nyutvecklat stödhjul som är enklare att använda, nya ljusstarka baklyktor som är avrundade och säkrare för hästen.

I alla vagnsmodeller ingår från och med nästa år även en kniv och ett verktygskit för smärre justeringar av inredningen.

På produktsidorna för respektive släpmodell kan du läsa mer och titta på bilder på nyheterna 2013.