1-2-3 – Triss i Ume Light

Nu säljer vi på Umesläp hela tre varianter av vår populära hästlastbil Ume Light. Alla modeller har sina styrkor, beroende på hur du prioriterar utrymme för folk eller packning. Det som förenar Ume Light-varianterna är den prisbelönta designen, där hästen hela tiden står i centrum.

Ume Light-1, är den med plats för hela tre passagerare och två hästar. Det är praktiskt att vid behov få med sig tre passagerare, som alla sitter bekvämt och säkert i varsin fåtölj. Inte nog med det: baktill i den rymliga hytten kan man med några enkla handgrepp inreda med en säng. Därmed kan en person övernatta i Ume Light-1.

I Ume Light-2 får du maximalt med plats för din packning och annan utrustning. Längst bak i lastbilen finns ett tilltaget packutrymme, samt även i hytten bakom stolarna. Ume Light-2 utrustas normalt med en passagerarstol, men kan också fås med en soffa med plats för två passagerare.

Ume Light-3, slutligen, ger maximalt svängrum och komfort för hästarna. Hästarna kan äta direkt från golvet, vilket är speciellt uppskattat vid långa resor. Hästarna kan också bindas upp i två grimskaft. Eftersom hästarna står i var sin spilta kan de inte heller komma åt varandra, vilket kan vara en fördel då främmande hästar reser tillsammans.