Nyheter 2016

Inredningen i sadelkammaren står i fokus när vi har förbättrat  våra släp. Det är som bekant B60-släpet som har sadelkammare. Även "bakåtåkarsläpet" B50 har vi gjort snäppet bättre: mer lättjobbat när hästen ska lastas ut och vagnen ska städas och mockas.

Efter att ha lyssnat på våra kunder lanserar vi ett tiotal små förbättringar för modellerna B50 och B60. Tillsammans gör de båda släpen mer praktiska.

Nu finns lastnät i sadelkammaren (B60) och vid skötardörren på B50. Fler praktiska inredningsdetaljer är tränshängare, sadelhängare (B50), upphängningskrokar, hållare till ridspö, sop och skyffel. 

En annan liten nyhet som underlättar livet för B50-ägaren är en ny, lång sprint till innerdörren. Den gör det möjligt för dig att öppna innerdörren inifrån spiltan, efter att du har lastat ut hästen. På så vis behöver du inte göra akrobatiska konststycken för att öppna innerdörren.

Ovan nämnda nyheter är standard på 2016-års släp. Till sadelkammaren på B60 finns som tillval även en golvmatta i gummi. Den är utrustad med plugg för att du enkelt ska kunna dränera ut vatten efter rengöring.