Hästtransport

Våra hästtransporter

Vad bryr sig väl en häst om tekniska lösningar, som aluminiumchassi, sandwichkonstruktion och fjädrande boggiaxlar? En hel del faktiskt. För det är precis sådana tekniska lösningar som innebär komfort i hästens värld. Vi vet att du bryr dig om din hästs säkerhet. Våra konstruktioner är mycket stabila och hållbara. Hästens bekvämlighet och säkerhet är alltid utgångspunkten när vi utvecklar våra hästtransporter.

Hästsläp

Vi bygger våra hästsläp med isolerade väggar och golv i aluminium, tillsammans med fjädrade boggiaxlar för att det ger en jämnare temperatur, mindre kondens och en stabil, lugn färd. Vår konstruktion är mycket styv, vilket gör hästtransporten stabil och hållbar.

Hästlastbilar

Våra hästlastbilar bygger på ett Renault Master chassi, vi konstruerar sedan påbyggnaden i med samma beprövade sandwichteknik som vi använder i våra hästsläp. Resultatet blir en hästtransport med oöverträffad komfort, isolerade väggar, låg vikt och hög säkerhet. Våra lastbilar är det snabbaste och komfortablaste sättet att transportera häst då du kan hålla en högre hastighet än med släp och eftersom hästen åker baklänges blir den mindre känslig för bromskrafterna.