Hästlastbilar

När det gäller att transportera hästar är våra hästlastbilar det optimala valet. Genom att använda våra fordon kan du bibehålla högre hastigheter jämfört med att dra en släpvagn. Dessutom åker hästen baklänges, vilket minskar påverkan av bromskrafterna och ger en bekvämare resa.

Våra hästlastbilar är baserade på det moderna, robusta och bränslesnåla Renault Master-chassit, och med närheten till auktoriserade serviceställen över hela landet är underhållet enkelt. Konstruktionen av påbyggnaden bygger på samma beprövade sandwichteknik som används i våra hästsläp, vilket resulterar i en oslagbar komfort med isolerade väggar, lätt vikt och hög säkerhet.

Vi kan också stolt presentera vår senaste innovation: Mollvi-E, den första elbilen i vår produktfamilj, baserad på det pålitliga Renault Master E-Tech-chassit. Det här är början på vår resa mot en elektrifierad framtid för hållbara transportlösningar. Alla våra lastbilsmodeller kan fås i elektriska versioner för att möta våra kunders specifika behov.