Ume Light-3 | Stuteri

Köp från 919 000kr eller 8 807kr/mån
Begär offert   Välj utrustning  

Maximal komfort för hästen och dig

Kupé
Du sitter högt i den bekväma förarstolen med full kontroll över lastbilen och trafiken. Ume Light-3S har inget baksäte, den erbjuder istället ett stort packutrymme bakom stolarna i hytten. Som standard levereras hästlastbilen med en singelstol för passageraren, men den går att utrusta med en soffa utan extra kostnad vilket innebär att två passagerare ryms.

Kaross
Lastbilens skåp är tillverkad i aluminium och sandwichelement på liknande sätt som våra släp. Det ger stora utrymmen, låg vikt och hög lastkapacitet.
Den starka och stabila konstruktionen borgar också för att din häst åker så säkert som möjligt. Lastbilen har i sitt standardutförande vita ytterväggar och tak.
Tillsammans med den inbyggda isoleringen ger det en behagligare temperatur, både under varma sommardagar och kalla vinterdagar.

Inredning
I stuterimodellen av Ume Light åker hästarna i var sin spilta. Hästen har inget foderbord framför sig och det innebär att hästen har möjligheten att äta från golvet. På detta sätt får hästen i sig foder (eller vatten) på ett så naturligt sätt som möjligt. Hästen kan stå lös i spiltan eller bindas upp i två grimskaft.
På videon ser ni hur man lastar av och på hästar i Ume Light-3S, och hur hästarna kan äta direkt från golvet i lastbilen.

Chassi
Ume Light-3S bygger på ett chassi från nya Renault Master. Du kan också koppla på ett släp bakom Ume Light-3S, för att få med ytterligare en häst eller två.

Priset på Ume Light-3S beror på hur du utrustar den. Det gör du på sidan ”Bygg din lastbil ”.

Välj till extrautrustning utifrån dina och hästens behov.

Produktfilmer