Ume Light-4 | Stuteri

Köp från 981 000kr eller 9 401kr/mån
Begär offert   Välj utrustning  

Separata spiltor och plats för 4 passagerare

Kupé
Du sitter högt i den bekväma förarstolen med full kontroll över lastbilen och trafiken. Jämfört med Ume Light-3S så kan stuterimodellen Ume Light-4S har plats för 4 passagerare, samt totalt 3 sovplatser med tillbehöret hyttsäng.

Kaross
Lastbilens skåp är tillverkad i aluminium och sandwichelement på liknande sätt som våra släp. Det ger stora utrymmen, låg vikt och hög lastkapacitet.
Den starka och stabila konstruktionen borgar också för att din häst åker så säkert som möjligt. Lastbilen har i sitt standardutförande vita ytterväggar och tak.
Tillsammans med den inbyggda isoleringen ger det en behagligare temperatur, både under varma sommardagar och kalla vinterdagar.

Inredning
Som i alla våra stuterimodeller åker hästarna i var sin spilta, separerade från varandra. Hästen har inget foderbord framför sig och det innebär att hästen har möjligheten att äta från golvet. På detta sätt får hästen i sig foder (eller vatten) på ett så naturligt sätt som möjligt. Hästen kan stå lös i spiltan eller bindas upp i transportgrimskaft. Längst bak finns ett packutrymme på 40 centimeter.

Chassi
Ume Light-4S bygger på ett chassi från nya Renault Master. Ume Light fick utmärkelsen ”Årets Designuppdrag 2011” av Design Västerbotten.
Du kan också koppla på ett släp bakom Ume Light-4S, för att få med ytterligare en häst eller två.

Priset på Ume Light-4S beror på hur du utrustar den. Det gör du på sidan ”Bygg din lastbil”.

Välj till extrautrustning utifrån dina och hästens behov.

Vänstra spiltan